2020 yılında merakla beklenen filmler

1917
Oscar ödüllü yönetmen Sam Mendes'in çektiği 1917, Birinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor.

Film, yüzlerce askerin hayatını kaybetmesini önleyecek bir mesajın düşman bölgesine geçilerek iletilmesi gibi başarı şansı oldukça düşük ancak kritik bir görevi yerine getirmekle görevlendirilen iki askerin öyküsünü anlatıyor.

Filmde rol alan oyuncular arasında Colin Firth, Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Mark Strong ve Richard Madden gibi isimler var.

Filmin özellikle savaş sahnelerinin tek plan çekim gibi görünen oldukça etkileyici ve izleyiciyi içine alan bir teknikle çekildiği belirtiliyor.

Mendes, dedesinin hikayesinden ilham alarak filmin öyküsünü yazdığını söylüyor.

1917'nin Türkiye vizyon tarihi 7 Şubat 2020 olarak açıklandı.

1917 Oscar ödüllü yönetmen Sam Mendes'in çektiği 1917, Birinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor. Film, yüzlerce askerin hayatını kaybetmesini önleyecek bir mesajın düşman bölgesine geçilerek iletilmesi gibi başarı şansı oldukça düşük ancak kritik bir görevi yerine getirmekle görevlendirilen iki askerin öyküsünü anlatıyor. Filmde rol alan oyuncular arasında Colin Firth, Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Mark Strong ve Richard Madden gibi isimler var. Filmin özellikle savaş sahnelerinin tek plan çekim gibi görünen oldukça etkileyici ve izleyiciyi içine alan bir teknikle çekildiği belirtiliyor. Mendes, dedesinin hikayesinden ilham alarak filmin öyküsünü yazdığını söylüyor. 1917'nin Türkiye vizyon tarihi 7 Şubat 2020 olarak açıklandı.

3 / 16