Akşener ve Davutoğlu'ndan Örs'e ziyaret
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM bütçe görüşmelerinde yaşanan arbede sonrası hastaneye kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin hastaneye gelerek bilgi aldı.

TBMM bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan arbedede AKP'li Milletvekili Zafer Işık'ın yumruklu saldırısına uğrayan İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Örs'ü ziyarete İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu geldi.
 
Akşener hastaneden gazetecilere açıklama yapmadan ayrıldı. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akşener, "Değerli dava arkadaşım, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Örs’ü hastanede ziyaret ettim. Şükürler olsun durumu iyi. Gazi Meclisimizde millet iradesine ve partimize yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak!" ifadelerini kullandı.
 
 
Davutoğlu: Özür dilemeli
 
Davutoğlu son dönemde artan şiddet olaylarının Meclis'e yansıdığını belirterek, "zaman zaman tansiyonun yükselebileceğini ama bunun fiili bir saldırıya dönüşmemesi gerektiğini" söyledi.
 
 
 
Örs'ün ciddi bir hayati tehlike atlattığını aktaran Davutoğlu şöyle konuştu:
 
"Şu anda durumu daha iyi, kendisine müdahale yapılmış ancak bir müddet daha gözetim altında kalacak. Kalp pilinin durması ile çok büyük hayati risk geçirmiş. Her şeyden önce olaya sebep olan milletvekilinin en azından insani gerekçelerle özür dilemesi gerekir. Ümit ederim ki ilgili yetkililer gerekli dersi çıkarırlar. Tekrar Meral Akşener'e, İYİ Partililere ve Trabzonlulara geçmiş olsun."
 
 

Diğer Yazılarımız