İstanbul’da adliye otoparkında silahlı kavga: 4 ölü, 2 yaralı
İstanbul’da adliye çıkışında iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Olayla ilgili polis ekipleri 13 şüpheliyi gözaltına alınırken, şüpheliler arasında daha önceden de silahlı yaralama sebebiyle husumet olduğu belirtildi.

Olay, Küçükçekmece Adliyesi otoparkında yaşandı. İddiaya göre bugün adliyede mahkemeye çıkan iki grup arasında duruşma sonrasında tartışma yaşandı. Husumetli taraflar adliye otoparkında kavgaya tutuşunca silahlar çekildi.
 
4 KİŞİ ÖLDÜ
 
Tabanca ve pompalı tüfek kullanılan silahlı kavgada, Kadir Mendanoğlu, Nazım Sözer ile Sercan Selvi hayatını kaybetti. Yaralanan 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Ensesinden ve karnından yaralı olan Ercan Sözer tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralı Diyar Sözer’in ayaklarından vurulduğu, Orhan Sözer’in ise omuzunda sıyrık olduğu belirtildi.
 
13 ŞÜPHELİ YAKALANDI
 
Olaydan sonra polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Silahlı kavgaya karıştığı öne sürülen 13 şüpheli yakalandı. Aramalarda B.K.’nın üzerinde bir tabanca, ve başka bir şüphelide de pompalı tüfek ele geçirildi. Silahlı kavgada ölen Kadir Mendanoğlu, Nazım Sözer ile Ercan Sözer'in akraba olduğu, Sercan Selvi'nin ise karşı grupta yer aldığı belirtildi.

Diğer Yazılarımız