Ceren Özdemir'in katilini ablası görmüş
Ordu'da evinin önünde öldürülen üniversite öğrencisi ve balerin Ceren Özdemir'in katilinin eşkalini, ablası Gizem Özdemir verdi. Gizem Özdemir, "Kardeşime dış kapının anahtarını atarken 40 yaşlarında siyah giyimli bir kişiyi gördüm" dedi

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan balerin Ceren Özdemir (20) Altınordu ilçesindeki evine girerken uğradığı bıçaklı saldırıda öldü. Polis, saldırıdan sonra bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin Ceren Özdemir’e arkadaşlık teklif eden ve ret yanıtı alınca da rahatsız eden bir kurye olduğu öğrenildi. Cinayet saatinde başka yerde olduğu anlaşılan kurye serbest bırakıldı.

Ceren Özdemir’in ablası Gizem Özdemir’in ise polise katilin eşkalini verdiği ortaya çıktı.

Cinayetin ardından polisin bilgisine başvurduğu abla Gizem Özdemir’in kardeşinin katilini gördüğü ortaya çıktı. Gizem Özdemir polise verdiği ifadede “Kardeşim beni telefonla arayarak, bina giriş kapısının anahtarını istedi. Anahtarı atmak için pencereye çıktığımda binanın önünde 40 yaşlarında siyah giyimli bir şahsın olduğunu gördüm. Ceren gelince anahtarı attım. İçeri girene kadar pencerede bekledim. Sonra içeri girdim. Akabinde çığlıklar duydum, aşağı indiğimde, binanın giriş katında kardeşimi kanlar içinde buldum” dediği öğrenildi.

21. yaş gününü kutlamaya üç gün kala hayata veda eden Ceren Özdemir için bugün öğrencisi  olduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde saat 10.00’da tören düzenlendi.

Özdemir’in cenazesi ilk olarak Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze üniversitenin Cumhuriyet Yerleşkesi’ne götürüldü. Üniversitenin Morfoloji binasında düzenlenen törende Baba Yılmaz, Anne Güfer ve abla Gizem Özdemir’n güçlükle ayakta durabildi. Anne Güfer Özdemir, “Kızımın katillerini bulun” diyerek gözyaşı döktü. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Acımız çok büyük. İlimizin ve Üniversitemizin başı sağ olsun.” dedi

 

Gazete Duvar

Diğer Yazılarımız