CHP’li Bülent Kuşoğlu, Sinan Aygün’e dava açacak
Ankara’daki TOGO Kuleleri’nin sahibi Sinan Aygün’ün iddialarına konu olan isimlerden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu “Sinan Aygün’le 3 yıldır görüşmedim. İddialarını karşı yargı yoluna gideceğim" dedi.

CHP eski Milletvekili ve iş insanı Sinan Aygün’ün sahibi olduğu Togo Kuleleri’nin mühürlenmesinin ardından Aygün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 3 belediye meclis üyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Aygün katıldığı bir televizyon programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğünü ve Kılıçdaroğlu’nun, “Dur sakin ol ben Bülent Kuşoğlu ile görüşürüm, senin Mansur Bey ile olan işini çözer” dediğini iddia etti. Aygün’ün iddialarını medyadan öğrendiğini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu yaptığı yazılı açıklamada Aygün’ün iddialarını reddederek, “Sinan Aygün’le 3 yıldır görüşmedim” dedi.
 
‘AYGÜN BENİMLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEMİYOR’
 
Aygün hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Bülent Kuşoğlu açıklamasında, “Sinan Aygün de benimle görüştüğünü söylemiyor. Her nedense konuyla ilgilenen iki dostu, arkadaşı olduğunu, onların devreye girdiğini öne sürüyor. Onların ‘dostları’ olduğunu, onları çok sevdiğini ve onların adını vermeyeceğini söylüyor. Beni dost, arkadaş görmemesinden memnuniyet duyarım. Ancak düşmanlığının sebebini anlayamadığımı da belirtmek isterim” dedi.
 
‘İDDİALARINI YARGIYA TAŞIYORUM’
 
Aygün’ün ağabeyine yönelik ‘FETÖ’den içeriye alındı’ iddialarını da yalanlayan Kuşoğlu, “Öğretmen albay olan ağabeyim değil, kardeşim. 6 yıl önce emekli olmuş ve FETÖ ile hiçbir bağlantısı olmayan, gurur duyduğum, vatansever biridir. Yani Sinan Aygün’ün bu beyanı da doğru değildir. Sinan Aygün’ün bu iddialarını yargıya taşıyorum, ancak; Durum böyle olmakla birlikte, Sinan Aygün’ün yaptığı gibi benim sürekli olarak bu hadiselere karıştırılmak istenmemin nedenini sizin ve milletimizin sağduyusuna bırakıyorum” dedi.
 
(DUVAR)

Diğer Yazılarımız