Gelecek Partisi ile MHP arasında 'deliler' atışması
Ankara'da dün uğradığı silahlı ve sopalı saldırıda yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, olayın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün uğradığı saldırı sonrasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın "Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler" sözlerine tepki gösterdi. Özdağ, "Hayırdır devletlular! Siz ağa mısınız bey misiniz?" diye sordu.
 
Selçuk Özdağ, Yalçın'ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şöyle yanıt verdi: 
 
"Camdan evlerde, sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken 'delilerine' çok güvenmesinler. Zira bir akıllı bin delinin hakkından gelir. Siz herkese her şeyi diyecekseniz ama başkaları size hep temenna mı sunacak? Hayırdır sn. devletlular! siz ağa mısınız bey misiniz?" 
 
 
'TALİMAT FALAN DİNLEMEZLER' DEMİŞTİ
Semih Yalçın, olayın ardından Nagehan Alçı’nın “Peki kim bu saldırganlar Semih Bey? Hem Selçuk Özdağ, hem de Özdağ’ın Sayın Bahçeli’ye yönelik eleştirilerini kaleme alan gazeteci Orhan Uğuroğlu’nun aynı gün saldırıya uğramasına ne diyorsunuz? Bu bir tesadüf olamaz herhalde” sorusuna, "Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler… Bakın biz 80 öncesinin içinden geldik. Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım Nagehan Hanım" şeklinde yanıt vermişti.

Diğer Yazılarımız