Ceren Özdemir'in katil zanlısı cinayeti itiraf etti
Ceren Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınırken iki polisi bıçakla yaralayan şüpheli Ö.A.'nın suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’in bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin bir şüpheli gözaltına alındı. Cezaevi firarisi olduğu açıklanan Ö.A. suçunu itiraf etti.
 
Basın toplantısı düzenleyen Ordu Valisi Seddar Yavuz’a zanlının akli dengesinin yerinde olmadığına dair iddialar soruldu. Zanlının daha önce ceza aldığını hatırlatan Yavuz, “Zanlıyı bir ölçüde masum hale getirebilecek bir yaklaşım olarak nitelendiriyorum. Çünkü zaten hükümlü bu şahıs, hükümlü olduğuna göre suç işleme ehliyeti var” dedi.
 
Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi Ceren Özdemir’in bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturmada polis, Altınordu ilçesinde şüpheli bir kişi belirledi.
 
Polisin gözaltına almak istediği şüpheli mukavemet gösterdi. Şüpheli, bu sırada iki polis memurunu bıçakla yaraladı.
 
Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan şüpheli emniyet götürüldü. Ordu Valiliği, şüpheli Ö.A.’nın ifadesinde cinayeti itiraf ettiğini açıkladı. Ö.A’nın cezaevinden firar ettiğin aktarılan açıklamada, “Ö.A. isimli zanlının 01.12.2019 tarihinde Cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşılmıştır. Olayla ilgili tahkikat, çok yönlü olarak devam etmektedir” denildi.

Diğer Yazılarımız