Müzisyen Onur Şener’in katil zanlıları tutuklandı
Ankara’da bir eğlence mekanında istedikleri şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’in ölümüyle bağlantılı olan Ali Gündüz, Semih Soyalp ve İlker Karakaş ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Ankara Çayyolu’ndaki bir eğlence yerinde üç kişi istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’i ağır yaraladı. Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
 
 
Sanatçı Haluk Levent Twitter’dan katillerden ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, diğerininse kamu savunma şirketi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’de (TAİ) mühendis olduğunu açıklamıştı.
 
Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler bakanlıkta iş müfettişleri İlker Karakaş ve Ali Gündüz, TAİ’de elektrik mühendisi Semih Soyalp ve arkadaşları J.E ile G.G., Ankara Adliyesi’nde soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. Savcı, şüphelileri ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.
 
 
Saldırının faili olduğu belirtilen İlker Karakaş, Ali Gündüz, ve Semih Soyalp tutuklandı. Diğer iki şüpheliyse adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Yazılarımız