DSP'nin emektarı kalbine yenildi
Demokratik Sol Parti Parti Meclisi Üyesi Necati Eker hayatını kaybetti.

Sakarya'da mali müşavirlik yapan ve bir dönem DSP İl Başkanlığı da yapan Necati Eker geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirdi. Anjiyo olan ve 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise alınan Eker, tekrardan fenalaştı. Necati Eker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Necati Eker'in vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Eker, son olarak sosyal medya hesabından, "Çarşamba akşamı geçirdiğim kalp krizi sonucu, anjiyo ve 4 günlük yoğun bakım sonrasında servise çıkmış bulunmaktayım. Arayan soran herkese çok teşekkürler." şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Sosyal Medyadan paylaştığı mesajda "DSP Parti Meclisinin saygın üyesi, cefakâr yol arkadaşım Necati EKER'i zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Allah mekânını cennet eylesin, ruhu şâd olsun. Tüm parti camiamıza, sevenlerine, EKER ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi

 

 

Necati Eker'in cenazesi 12 Mart Perşembe (bugün) günü öğle namazına müteakip Adapazarı Yenicamii'de kılınacak cenaze namazının ardından Söğütlü Kurudil Mezarlığı'na defnedilecek.

Diğer Yazılarımız