Prof. Doğan Cüceloğlu için cenaze töreni
Salı günü hayatını kaybeden 83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Doğan Cüceloğlu için bugün İstanbul Beşiktaş’taki Levent Afet Yolal Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocakve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

 

Törende konuşan ağabeyi Şahin Cüceloğlu, "Doğan Bey yaratılış olarak insan ruhuna önem veren; maddiyata, paraya, gösterişe değil insanlığa ve dostluğa önem veren, iç zenginliğe önem veren biriydi. Onun için toplum, insanlar önemliydi. Sağlığına önem vermedi. Altı ay kadar önce rahatsızlandı, doktorlar sakin bir yaşam süreceksin dedi. Ama Doğan Bey bana ‘Ben Türk toplumuna hizmetten vazgeçmeyeceğim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Diğer Yazılarımız