Erdoğan, Ronaldo’nun yeni adresini duyurdu
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’ın 22 Kasım’da yollarını ayırdığı Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun yeni adresinin Suudi Arabistan olacağını söyledi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü’ndeki “İlk oyum AK Parti’ye ilk oyum Erdoğan’a” programında konuşan Erdoğan, Dünya Kupası’nı değerlendirmeyi de ihmal etmedi.
 
 
Erdoğan, maçtan sonra Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a Arjantin’in iyi oynayarak kazandığını ve bu yüzden üzülmemesi gerektiğini söylediğini belirtti.
 
Erdoğan, “Penaltılarda Arjantin gerçekten muhteşemdi fakat Messi o yaşına rağmen… Yalnız Mbappe geleceği tehdit ediyor, yaş 23, Messi 34 ve her iki tarafı çevirmede Messi’nin tecrübesi ağırlığını koydu. Arjantin de böylece 30 yıldan sonra Dünya Kupası’nı almış oldu. Hayırlı olsun diyeceğiz, darısı başımıza” dedi.
 
 
‘Ronaldo’yu harcadılar’
Ronaldo ve Messi’yi karşılaştırması istenen Erdoğan, iki futbolcuyu kıyaslayamayacağını belirterek, şöyle devam etti: “Ronaldo’yu harcadılar. Ronaldo’ya maalesef siyasi yaptırım uyguladılar ve Ronaldo gibi bir futbolcuyu kalkıp ikinci yarıda sokmak, ikinci yarıda 15 dakika, yarım saat sokmak, o onun hem psikolojisini hem bütünüyle enerjisini alıp götürdü. Orada Ronaldo ile Messi’yi kıyaslamak yerine artık öyle veya böyle Ronaldo şimdi aldığım bilgilere göre Suudi Arabistan’a gidiyor. Filistin davasına sahip çıkan birisidir Ronaldo. Şimdi artık gelecekle ilgili Mbappe, gelecekte o var.”

Diğer Yazılarımız